vineri, 22 iunie 2012

Burgeri de porc danezi

Reteta culinara cu carne de porc: Burgeri de porc danezi

Ingrediente:
500g carne de porc tocata
1 ceapa rosie tocata fin
16 biscuiti sarati, maruntiti
jumatate de pahar de lapte
2 oua, usor batute
1 lingura de sare
jumatate de lingurita de piper negru proaspat macinat
ulei pentru gatit
mustar dijon pentru servit

Instructiuni pentru gatit:
Folosind mainile, amesteca intr-un bol carnea, ceapa, biscuitii, laptele, ouale, sarea si piperul.
Ungeti cu putin ulei o tigaie si puenti-o pe foc mediu. Impartiti amestecul de porc in portii egale. Puneti portiile in tigaie, lasand suficient loc intre ele. Apasati-le cu o lingura pentru a lua forma de burgeri. Gatiti burgarii pe fiecare fata cate 4-5 minute pana se rumenesc.
Serviti burgerii cu mustar dijon.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu